fbpx

Casa Pasiva MCA ZERO

FRUMUSETE

Casa Pasiva MCA ZERO este o constructie foarte bine izolata. Necesarul anual de caldura pentru aceasta este atat de mic, incat pentru incalzirea ei nu e nevoie de un sistem conventional de incalzire. Conservarea de energie in Casa Pasiva MCA ZERO este prioritara. Necesarul de caldura este distribuit in camere prin sistemul de ventilatie.

BUNASTARE

Casa pasiva MCA ZERO respecta legislatia Uniunii Europene - Directiva 31 din 2010, care intra in vigoare in Romania in 2019, prevederi normative ce sunt incluse in Legea 372 din 2005 privind performanta energetica a cladirilor, modificata si republicata in 2013. (*) Reglementate prin Ordinul nr. 386/2016 al MDRAP (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) pentru modificarea si completarea Reglementarii tehnice - "Normativ privind calculul termotehnic al elementelor de constructie al cladirilor."

OPTIMISM

Pentru incalzirea sa se utilizeaza surse pasive de energie, cum ar fi: energia solara, aportul de caldura generat de ocupantii cladirii, de echipamentele electrocasnice, etc. Nu avem nevoie de un sistem de incalzire propriu zis. Cantitatea minima de caldura de care mai este nevoie este furnizata prin intermediul unui sistem de ventilare cu recuperator de caldura.

CINCI PRINCIPII DE BAZA PENTRU STANDARDUL DE CASA PASIVA:


  • TERMOIZOLATIE FOARTE EFICIENTA
  • ELIMINAREA TUTUROR PUNTILOR TERMICE *
  • ETANSEITATE PERFECTA LA AER A CLADIRII
  • VENTILATIE CU RECUPERAREA CALDURII PANA LA 95%
  • ORIENTAREA DUPA LUMINA SOARELUI, UMBRIREA SUPRAFETELOR VITRATE.