fbpx

Distributie


Suntem distribuitori autorizati pentru :

Ensy este unitatea de ventilatie cu recuperare de caldura destinata locuintelor rezidentiale, spatiilor de birouri, hoteluri, restaurante, cafenele, etc.
Ensy purifica aerul, regleaza temperatura locuintei si recupereaza caldura in proportie de pana la 95%.
Sistemele noastre sunt certificate in Europa Centrala si de Vest, Scandinavia, Rusia. Sunt certificate Passive House Institute Germania.

IZOHOUSE este un sistem complet de elemente pentru constructii realizate prin tehnologia ICF.
Principiul de baza al tehnologiei ICF consta in construirea structurilor din beton cu ajutorul unor forme izolatoare realizate dintr-un material foarte tare.
IZOHOUSE va pune la dispozitie cea mai buna tehnologie existenta pentru constructia caselor eficiente energetic si pasive.

Barrier® oferă un pachet complet de servicii de înaltă calitate. Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacău cu ajutorul a peste 600 de angajaţi, fiind renumite atât în România, cât și în partea de est a Europei. Aici se realizează și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe și cele la unghi, obloanele și ușile.

Sistem de tubulatura consacrata pentru ventilatie cu recuperare de caldura.
Profi-air® classic și Profi-air® tunnel
FRÄNKISCHE inseamna standarduri de sisteme si tehnologii in constructie bine gandite de experti.
Sistemul de tubulatura classic si tunnel este potrivit atat in cladiri noi cat și in cele existente.

De ce am ales distributia brandurilor de mai jos?

SISTEME DE VENTILATIE ENSY

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura sunt ideale pentru diferite spatii locuibile, furnizeaza aer proaspat si curat, imbunatatesc ambianta interioara, mentinand temperatura constanta, si eliminand totodata umiditatea si mirosurile neplacute. Ensy protejeaza sanatatea familiei!

IZOHOUSE

Cofrajele termoizolante IZOHOUSE sunt unitati modulare interconectate, care sunt uscate, stivuite si umplute cu beton. Unitatile se prind intre ele ca niste caramizi lego, astfel se creeaza o forma de pereti bine structurati sau etaje ale unor cladiri.

BARRIER

Barrier® ofera un pachet complet de servicii de inalta calitate. Ferestrele Barrier® sunt produse în fabrica din Bacau cu ajutorul a peste 600 de angajati, fiind renumite atat in Romania, cat si in partea de est a Europei. Aici se realizeaza și produsele speciale din PVC, cum ar fi structurile curbe si cele la unghi, obloanele si usile. Barrier®, vizeaza continuarea proiectului de extindere a gamei de produse si servicii la 360 grade.

FRANKISCHE

Sistemul flexibil de distributie al aerului utilizand tubulatura classic si tunnel este potrivit atat in cladiri noi cat si in cele existente. De asemenea sistemul poate fi combinat cu trei tipuri de unitati si anume, „touch“, „senzor“ si „flat“, in functie de situatia de instalare. Grilele exclusive completeaza perfect sistemul si adauga o nota individuala pentru fiecare camera.

Call Now ButtonSuna-ne