fbpx

IZOHOUSE

Cofraje termoizolante

MCA-ENERGY va pune la dispozitie cea mai buna tehnologie existenta pentru constructia caselor eficiente energetic si pasive. Principiul de baza al tehnologiei ICF consta in construirea structurilor din beton cu ajutorul unor forme izolatoare (cofraje termoizolante) realizate dintr-un material foarte tare.

Ce sunt cofrajele termoizolante ICF?

ICF reprezinta prescurtarea cuvantului Insulating Concrete Forms sau Insulated Concrete Form. Cofrajele termoizolante sunt unitati modulare interconectate, care sunt uscate, stivuite si umplute cu beton. Unitatile se prind intre ele ca niste caramizi lego, iar astfel se creeaza o forma de pereti bine structurati sau etaje ale unor cladiri.

Avantajele utilizarii cofrajelor termoizolante ICFEconomia de energie

Datorita izolatiei NEOPOR de 10 cm, 20 cm sau 30 cm, se poate realiza constructia de cladiri eficiente energetic si cladiri pasive. Izolatia optima protejeaza locuinta impotriva temperaturilor scazute, dar si a celor inalte.

Construirea rapida

O echipa de constructori poate construi un etaj in aproximativ 5 zile de lucru. Folosind cofraje termoizolante IZOHOUSE nu sunt necesare dotari ample pe santier, ci doar fierastraie pentru lemn, pompele de beton, nivelele cu bulasi.

Calitatea/Durabilitatea

Constructiile realizate cu forme IZOHOUSE sunt mult mai durabile decat constructiile clasice din beton datorita stratului lor izolator. Cofrajele umplute cu beton vor lucra ca o cutie bine legata. Peretii sunt foarte duri si rezistenti la cataclisme.


Daca dumneavoastra aveti un plan de constructie, il puteti trimite prin e-mail la adresa: office@mca-energy.ro. Noi vom analiza gratuit planul si vom realiza o oferta care sa includa cantitatile si tipurile de cofraje pentru pereti, numarul de elemente pentru plansee, tipul de armatura, si volumul total de beton necesar pentru constructia cladirii.BENEFICII


Constructiile executate cu ajutorul tehnologiei ICF (cofraje termoizolante) sunt populare in randul constructiilor rezidentiale performante si nu numai, datorita pretului comercial redus, al performantei ridicate, fara sa mai vorbim despre calitatea extrem de buna in raport cu pretul.

Gama de aplicatii multiple: Mii de cladiri pot utiliza tehnologia ICF pentru constructie: vile, blocuri de apartamente, spitale, scoli, gradinite, cladiri industriale, hale, spatii de productie, depozite, magazine, supermarket-uri, piscine.

Izolare termica, pentru a proteja locuinta contra temperaturilor scazute dar si contra temperaturilor inalte.
Izolare fonica superioara pentru momente de liniste.
Spatiu pentru a implementa conducte electrice si sanitare. ICF-ul permite pe fiecare parte a peretilor instalarea acestora.

Regleaza nivelul de umiditate si atenueaza aparitia mucegaiului.