fbpx

Ensy


CE ESTE SISTEMUL ENSY

Ensy este unitatea de ventilatie cu recuperare de caldura destinata locuintelor rezidentiale, spatiilor de birouri, hoteluri, restaurante, cafenele, etc.
Ensy exista din 1903. De-a lungul anilor, Ensy a livrat produse de incalzire si ventilatie pentru medii interioare pe piata scandinava, europeana si rusa.
Pana in 2004, toata productia se desfasura in afara orasului Bergen din Norvegia. Dupa aceea, productia a fost mutata in orasul universitar Cluj Napoca din Romania. Principalul obiectiv Ensy pentru viitor il reprezinta evolutia tehnologica pentru a dezvolta și produce produse de ventilatie cat mai eficiente pentru mediul inconjurator

Cu o lunga experienta in fabricarea si dezvoltarea ventilatiei rezidentiale, urmatorul pas natural pentru Ensy a fost dezvoltarea si lansarea propriilor sale agregate de serie pentru ventilatie echilibrata.Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura sunt ideale pentru diferite spatii locuibile, furnizeaza aer proaspat si curat, imbunatatesc ambianta interioara, mentinand temperatura constanta, si eliminand totodata umiditatea si mirosurile neplacute.
Purifica aerul, regleaza temperatura locuintei si recupereaza caldura in proportie de pana la 95%.


Sistemele noastre sunt certificate in Europa Centrala si de Vest, Scandinavia, Rusia. Detin si cel mai important certificat - Passive House Institute Germania.

Toate produsele sunt fabricate conform fabricii aprobate ISO 9001: 2015: Certificat Reg. Nr. 20100 112 005 892.
Unitatile sunt dezvoltate conform standardului TEK 17 si certificate de TUV Rheinland-Germania.