fbpx

Despre noi

 • 2002

  AM PORNIT AFACEREA IN ANUL...

  CU UN DRUM LUNG IN SPATE

  INCEPUTUL UNEI MARI AVENTURI IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

  Grupul de firme ''MCA Building Construction Group'' activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale inca din anul 2002. Am inceput marea aventura in domeniul constructiilor prin realizarea de case Eco (constructii din lemn, pe structura de lemn), pentru piata din Spania. Am dezvoltat acest proiect Casa MCA Eco pana in anul 2007 cand am decis sa ne focusam pe piata constructiilor din Romania.

 • 2007

  In fiecare zi progresam

  Proiectul prinde contur

  Din anul 2007 fiecare zi a fost o noua provocare pentru noi. Am dezvoltat treptat cunostiintele existente despre eficienta energetica in constructii, prin participarea intensa in scoli de formare si ateliere pentru ca solutiile echipei noastre sa fie cele mai eficiente. Dezvoltarea implica pe langa calificarea personalului in mod constant si gasirea produselor impetuos necesare dezvoltarii acestor tipuri de cladiri, fapt pentru care...

 • 2016

  Sacrificand cifra de afaceri

  Imbratisam in mod prioritar constructiile eficiente energetic

  Datorita dorintei de inovatie si evolutie a societatii noastre, in anul 2016 am luat decizia transformarii radicale, asumandu-ne un risc enorm. Primii ani cifra de afaceri a scazut, iar noi ne-am dedicat in continuare cu 90 % din resursele noastre, constructiilor eficiente energetic si dezvoltarii acestui concept in Romania.

 • 2016

  Devenim cunoscuti

  Cu eforturi mari

  Dupa eforturi intense, parteneriate diferite, viziuni noi, am devenit si distribuitori: A sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura Ensy Norway, a sistemului complet de tubulatura Franchise, a cofrajelor termoizolante brand propriu IZOHOUSE, si binecunoscutul Barrier (tamplarie termopan performanta).

 • 2019

  Conturam obiective

  Evolutie

  Acum, MCA-ENERGY construieste locuinte pentru o generatie responsabila. Specificul activitatii noastre este reducerea consumului de energie fie: termica, electrica, gaz, apa. Oferim solutia perfecta pentru conservarea energiei si intre 3-5% pentru generarea ei.

 • 2022

  Evolutie constanta

  PARTENERIATE NOI

  Grupul de firme'' MCA Building Construction Group'' devine divizia de eficienta energetica a grupului MB Building & Consulting. Istoria grupului MB Building & Consulting se intinde pe durata a 10 ani, ani in care au fost finalizate, cu succes, un numar de peste 250 de proiecte de construcții, implicând peste 200 de colaboratori.